Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

Poslovna darila

Vrhunske dišave, ki širijo nežne, prijetne vonje in ustvarjajo lepe spomine vaših sodelavcev in poslovnih partnerjev. Hkrati pa podprete delo in ustvarjanje varovancev Varstveno delovnega centra Šentjur in širite prepoznavnost vaše blagovne znamke. 

Pri nas verjamemo, da poslovna darila ne predstavljajo le fizičnih predmetov, temveč tudi močna sporočila. Zato naj bo vsako darilo premišljeno, da ustvari pozitiven vpliv na posameznike in našo skupnost, hkrati pa spodbuja zavezanost k ustvarjanju boljše prihodnosti za vse nas.

Zato vam čudovita izjemna poslovna darila, ki nam jih bodo pomagali soustvariti varovanci Varstveno delovnega centra Šentjur (enota Slovenske Konjice).  Od vsakega prodanega difuzorja s personalizirano leseno ploščico pa bomo še dodatnih 10% namenili varovancem za nadaljnje ustvarjanje.

SPOZNAJTE VDC ŠENTJUR - SLOVENSKE KONJICE

Varstveno delovni center Šentjur, enota Slovenske Konjice, že 20 let sledi cilju nudenja kvalitetne strokovne pomoči in storitev, ki so prilagojeni na potrebe, predstave, omejitve in želje uporabnika. Z vsakodnevnim izvajanjem varstva, vodenja in zaposlitve pod posebnimi pogoji poskušajo razvijati in ohranjati njihove spretnosti. Čudovite lesene tablice, ki jih bodo za vas personalizirali, so del lesne delavnice in samo del pestre ponudbe izdelkov, ki jih vsakodnevno ustvarjajo v njej. Varovanci lesno delavnico obožujejo, s srčnostjo pa bodo pripravili tudi izbrane ploščice za vas.

KAKO USTVARITE VAŠO DIŠAVO?

Pošlji povpraševanje preko obrazca ali na [email protected]. Priložite logo v vektorski obliki, izberite vonj in izgled difuzorja ter količino

DARILNA EMBALAŽA
Vaša darila lahko tudi zavijemo, v kolikor bi želeli.  

Nekaj primerov
personaliziranih dišav

Kontakt

Dobrodošli pri Cocodorju.

Postani del naše skupnosti, kjer boste vedno prvi obveščeni o novostih, ugodnostih in posebnih popustih.

Ob prijavi ti podarimo kupon za 10% popust.

Pridruži se nam.

Hvala za vašo prijavo.

Uspešno ste se prijavili na prejemanje novičk. Izkoristite kodo za 10% popust DOBRODOSLI.

Veselo nakupovanje.

[]