Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

Lahkotni in sveži vonji bodo vaš dom odeli v prijetne čiste note. Kot sprehod po toplem poletnem vrtu polnem sivke, sveže opranem perilu, ki se suši na vetru, občutek brezskrbnih počitnic in brezksrbnosti morskega zraka ali svoja wellness oaza miru in sprostitve.  Naj vas navdušijo nežni vonji aprilskega vetriča, pravega bombaža, sivke, wellnessa in spa relaxa. 

Aprilski vetrič

Naj vas harmonija vonjev v aprilskem vetriču popelje skozi cvetoč spomladanski vrt, kjer se prepletajo vonji prečudovito dišečih cvetlic in sladkih jagod. Prijetne sladko-pudraste note pa spominjajo na prijeten vonj mehčalca.

Pravi bombaž

Kombinacija citrusov in mete, ki dajeta občutek svežine in ime našemu značilnemu vonju – vonju svežega opranega perila, ki se suši na toplem spomladanskem vrtu v lahkotnem vetriču. Vonj čistosti in lahkotnosti sveže opranega perila.

Sivka

Delikatnemu in sladkemu cvetlični vonju sivke in irisa je dodanih še nekaj lesnih not, da nas v kombinaciji popeljejo v mehkobo, nežnost in radost poletnega vrta. V difuzorju vrtne sivke se skriva veliko več kot samo sivka. 

Wellness

Ustvarite si prostor sprostitve in užitka z nežnim vonjem wellness difuzorja. Omamna dišava, ki prizemljuje sodobnega človeka z vonjem po sproščujočem popoldnevu preživetem v gozdu. Prefinjene kombinacije zelenega čaja, črne robide, sandalovine, vetiverja in pačulija pobožajo in razbremenijo težke in utrujene misli.  Naj vas odpeljejo v vašo domačo oazo sprostitve in miru.

Spa relax

Sveža in začinjena kombinacija citrusov, ki se prepleta s svežino morja in brezksrbnosti v zraku, ki se zaključi z udobjem aromatične sivke, ščepcem mošusa in omamne vanilije, vas popelje na brezskrbne počitnice na belo peščeno plažo, toplo sonce in smaragdno morje. Ta vonj bo zagotovo sprostilo vaše telo in duha.

Intenzivnost vonja

Prikazovanje 1–9 od 44 rezultatov

Filtri

Dobrodošli pri Cocodorju.

Postani del naše skupnosti, kjer boste vedno prvi obveščeni o novostih, ugodnostih in posebnih popustih.

Ob prijavi ti podarimo kupon za 10% popust.

Pridruži se nam.

Hvala za vašo prijavo.

Uspešno ste se prijavili na prejemanje novičk. Izkoristite kodo za 10% popust DOBRODOSLI.

Veselo nakupovanje.

[]