Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

ZnamkaCocodor

Cocodor je vodilna blagovna znamka na področju sveč in drifuzorjev. Je prav tako korejsko podjetje z 20 letno tradicijo izdelovanja, raizskovanja, oblikovanja in inoviranja na področju arom in vonjev. Hkrati je tudi podjetje z misijo, da prijetne vonje povezujemo s prijetnimi spomini, zato so želeli ustvariti kvalitetne vonje prijazne ljudem in okolju.

Cvetlice

Cvet nam vedno prinese v dom nekaj svežine, barv ali preprosto »del narave« in vedno nariše nasmešek na obraz. Zato so cvetlice tudi pomemben del naših difuzorjev. V steklenikih zraven poslovnih prostorov v Južni Koreji vzgajamo cvetlice, ki so del naših difuzorjev, hkrati pa nenehno raziskujemo in razvijamo dišave in vonje, da lahko predstavimo končen produkt primeren za vsak dom in vsakogar. Tako bo Cocodor tudi postal eden vaših ljubih spominov

DIŠAVE

Cocodor je simbol za kvaliteto in proizvodnjo okolju prijaznih dišav, ki je kupcem predstavljena z elegantnim dizajnom. So dišave proizvedene brez alkohola, iz obnovljivih virov z odlično topnostjo in nizko stopnjo izhlapevanja ter izredno nežnim vonjem.

Vsak izdelek ima tudi svoj varnostni list in vsi izdelki so vodeni po certificiranem sistemu vodenja kakovosti ISO 9001. V skrbi tudi za našo prihodnost pa so kupcem na voljo tudi ponovne polnitve njihovih najljubših vonjev.

DružbenaODGOVORNOST

Trenutno izdelke Cocodor lahko najdete že v več kot 30državah po svetu. Podjete pa se seveda zaveda svoje vloge v družbeni odgovornosti po svetu, zato se v tovarni in podjetju v Južni Koreji posvečajo tudi projektom, kjer pomagajo ustvarjati boljšo prihodnost.

Tako so do sedaj podprli različne projekte:

S posvečenostjo družbeno odgovornim projektom pa nadaljujejo.

Play Video

Dobrodošli pri Cocodorju.

Postani del naše skupnosti, kjer boste vedno prvi obveščeni o novostih, ugodnostih in posebnih popustih.

Ob prijavi ti podarimo kupon za 10% popust.

Pridruži se nam.

Hvala za vašo prijavo.

Uspešno ste se prijavili na prejemanje novičk. Izkoristite kodo za 10% popust DOBRODOSLI.

Veselo nakupovanje.

[]