Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

Cocodor

SLOVENIJA

Cocodor Slovenija je del podjetja Inapis d.o.o., ki se sicer ukvarja z digitalizacijo, informacijskim inžineringom in svetovanjem. V naš širok nabor partnerjev in različnih sodelovanj pa smo v začetku leta 2022 uvrstili tudi uvozništvo ekskluzivnih in vrhunskih dišav (difuzorji in sveče) korejske blagovne znamke Cocodor.

Kako se je začelo?

Vonj nam je vsem v ekipi zelo pomemben in vse nas neki posebni vonji vežejo na določene prečudovite spomine na otroštvo ali posebne dogodke. 

Še posebej pa so pomembni tudi Metki, ki resnično obožuje vse kar lepo diši, vendar je njen voh izredno občutljiv na intenzivne ali premočne vonjave. Z določenimi vonji pa jo vežejo tudi zelo dragoceni spomini. Te je poskušala priklicati tudi v svoj dom in hkrati pa s svojo družino ustvariti nove, vendar nikakor ni našla primernih dišav.  Ali so ji nemalokrat povzročile številne glavobole ali pa prinesle ogromna razočaranja, ker se je večina njih takoj razdišala in dišave več ni nihče vonjal. Po naključju je nekega dne našla dišavo Cocodor in od takrat je pri njih doma skoraj v vsakem prostoru difuzor.

Ekipa

Vsak strokovnjak na svojem področju, a skupaj majhna in močna ekipa.

Metka

Je ta, ki je »kriva« za začetek te zgodbe, ona je duša znamke Cocodor. Vsakodnevno se ukvarja predvsem s področjem financ in poslovanja, sicer pa jo lahko najdete v vseh vlogah. Najljubša pa ji je seveda izbiranje novih vonjev. Obožuje vse, kar diši, dekoracijo in svoje cvetlice.

Najljubši dišeči spomin: Vonj svežega perila jo vedno spominja na čas, ki ga je preživela pri svoji babici in ji pomagala na vrtu obešati sveže oprano perilo.

Najljubši Cocodor vonj: white musk ali beli mošus

Luka

Je glava in srce podjetja Inapis, vendar z vsem srcem in vohom posvečen tudi Cocodorju. Je tudi Metkin partner, zato je bil na začetku nekoliko skeptičen do Metkine ideje o uvozu iz azijskih držav, vendar so ga kvaliteta, inovativnost in izgled proizvodov očarali. Geek po duši, ki obožuje šport, sicer pa se Luka ukvarja s poslovnim delom vodenja blagovne znamke.

Najljubši dišeči spomin: Najljubši spomin iz otroštva mu je povezan s plezanjem na češnjo za hišo in slastne črne češnje.

Najljubši Cocodor vonj: črna češnja

 

Nina

Je v ekipi zadolžena za komunikacije in marketing in ker ji jezik teče kot namazan, se z vami najpogosteje pogovarja po družabnih omrežjih in še kje. Obožuje barve, kreativne stvari in Pariz. Hkrati pa ne mara vonjev, ki ji ne dišijo (zakaj bi nekdo užival v plesnivem siru ali skisanem mleku?), ji je pa korejska hrana zelo ljuba.

Najljubši dišeči spomin: Je vonj po toplem pečenem kruhu iz pečice pri babici in njen ogromen vrt, na katerem smo vedno »kradli« maline in iskali polže.

Najljubši Cocodor vonj: čudovita potonika

OSTALI ČLANI EKIPE

Del razširjene Cocodor ekipe pa so tudi: Jakob, Maša, Izak in Filip ter seveda psička Lucy. Vsi odlični pomočniki v preverjanju vzdržljivosti embalaž in kvalitete ter seveda inovativnosti izdelkov. – Uau, kako lepo diši in uau, kakšna lepa steklenička – so njihovi najpogostejši izrazi.

Make

Find Your Beauty Guide

Cosmecos is committed to cruelty-free product formulation, & testing.

Podatki o podjetju:

Inapis svetovanje, informacijski inženiring, trgovina in storitve d.o.o.
Tepanje 100, 3210 Slovenske Konjice
Matična številka: 8813086000
Davčna številka: SI94559678
Transakcijski račun: SI56 6100 0002 5349 163 (Delavska Hranilnica d.d. Ljubljana)
E-pošta: [email protected]

Dobrodošli pri Cocodorju.

Postani del naše skupnosti, kjer boste vedno prvi obveščeni o novostih, ugodnostih in posebnih popustih.

Ob prijavi ti podarimo kupon za 10% popust.

Pridruži se nam.

Hvala za vašo prijavo.

Uspešno ste se prijavili na prejemanje novičk. Izkoristite kodo za 10% popust DOBRODOSLI.

Veselo nakupovanje.

[]