Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

Dan žena

Navdihujoče ženske: Spoznaj Mateo Korenić Fak

Spoznajte Mateo, izjemno kreativno mamico 3 punčkam, ki z nami deli vsakodnevne iskrice kreativnosti na svojem profilu. Saj včasih potrebujemo samo kakšno iskrico (kreativnosti), da v nas zaneti nekaj velikega in nam začne srce biti hitreje. 🙂  

Več »
BLOG

Praznujemo rojstni dan

Danes praznujemo že drugi rojstni dan. 🙂 Zato vas vabimo, da ga praznujete skupaj z nami in izjemnimi popusti, ki smo jih pripravili za vas.

Več »
BLOG

Iščemo okrepitev, iščemo tebe!

V našo ekipo vabimo nekoga, ki bo s svojimi izkušnjami in znanjem primogel k razvoju blagovne znamke Cocodor. Vabimo prodajnika ali prodajnico, ki bo znal/a prepoznati nove priložnosti za rast in širitev blagovne znamke in je pripravljen/a negovati poslovne odnose z obstoječimi poslovnimi partnerji. 

Več »
Dan žena

8 navdihujočih žensk: Spoznaj Ano Zorec

Ana je prav tako ena izmed tistih skromnih posameznic, ki se ne izpostavljajo pogostokrat, a bi se morale. 😉 Nežna umetniška dušica (njene umetniške kreacije lahko spremljate na njenem Instagram profilu), ki izpolnjuje svoje poslanstvo v svojem kozmetičnem salonu.

Več »
Dan žena

8 navdihujočih žensk: Spoznaj Metko Javornik

Za vsako uspešno zgodbo običajno stoji ženska, ki jo podpira z vsem svojim bitjem in ponavadi ostaja skromna v vseh svojih uspehih in željah. Tudi pri Cocodorju je tako, zato vam tokrat predstavljamo Metko, ki je glavna pobudnica in duša znamke.

Več »
Dan žena

8 navdihujočih žensk: Spoznaj Tanjo Nakov

Le kdo ne pozna te pozitive, ki tako nalezljivo udarja iz ekranov? Sploh v časih, kjer se redki znajo še pošaliti ali ženske med seboj pohvaliti. In kjer skorajda ne moreš mimo storyja, da te ne bi nasmejal ali spravil v dobro voljo (ali hkrati podal še kakšno uporabno informacijo ;))

Več »
Dan žena

8 navdihujočih žensk: Spoznaj Nives Orešnik

Nives Orešnik zagotovo poznate kot nekdanjo miss Slovenije (2012), vendar je toliko več od tega. Vsi, ki jo spremljajo dalj časa, lahko samo potrdijo, kako predano in zagnano je posvečena uravnoteženemu načinu prehranjevanja, gibanja in življenja.

Več »

Dobrodošli pri Cocodorju.

Postani del naše skupnosti, kjer boste vedno prvi obveščeni o novostih, ugodnostih in posebnih popustih.

Ob prijavi ti podarimo kupon za 10% popust.

Pridruži se nam.

Hvala za vašo prijavo.

Uspešno ste se prijavili na prejemanje novičk. Izkoristite kodo za 10% popust DOBRODOSLI.

Veselo nakupovanje.

[]