Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

BLOG

Kako naj izberem pravo dišavo?

Vonj je res izjemno osebna stvar, zato ti s pomočjo preprostega pregleda vseh Cocodor vonjev (intenzivnosti, sladkosti in svežini) pomagamo najti tvoj najljubši vonj.

Več »
Dan žena

Navdihujoče ženske: Spoznaj Mateo Korenić Fak

Spoznajte Mateo, izjemno kreativno mamico 3 punčkam, ki z nami deli vsakodnevne iskrice kreativnosti na svojem profilu. Saj včasih potrebujemo samo kakšno iskrico (kreativnosti), da v nas zaneti nekaj velikega in nam začne srce biti hitreje. 🙂  

Več »
Dan žena

Navdihujoče ženske: Spoznaj Sabrino Vidovič

Spoznajte Sabrino mojstrico ličenja, izjemno srčno in predano mamico, lastnico uspešne lastne blagovne znamke in ustvarjalke vsebin na družabnih omrežjih, ki z nami vsak dan odkrito deli delčke svojega življenja in ustvarjanja.

Več »
BLOG

Praznujemo rojstni dan

Danes praznujemo že drugi rojstni dan. 🙂 Zato vas vabimo, da ga praznujete skupaj z nami in izjemnimi popusti, ki smo jih pripravili za vas.

Več »
BLOG

Iščemo okrepitev, iščemo tebe!

V našo ekipo vabimo nekoga, ki bo s svojimi izkušnjami in znanjem primogel k razvoju blagovne znamke Cocodor. Vabimo prodajnika ali prodajnico, ki bo znal/a prepoznati nove priložnosti za rast in širitev blagovne znamke in je pripravljen/a negovati poslovne odnose z obstoječimi poslovnimi partnerji. 

Več »
Dan žena

8 navdihujočih žensk: Spoznaj Ano Zorec

Ana je prav tako ena izmed tistih skromnih posameznic, ki se ne izpostavljajo pogostokrat, a bi se morale. 😉 Nežna umetniška dušica (njene umetniške kreacije lahko spremljate na njenem Instagram profilu), ki izpolnjuje svoje poslanstvo v svojem kozmetičnem salonu.

Več »

Dobrodošli pri Cocodorju.

Postani del naše skupnosti, kjer boste vedno prvi obveščeni o novostih, ugodnostih in posebnih popustih.

Ob prijavi ti podarimo kupon za 10% popust.

Pridruži se nam.

Hvala za vašo prijavo.

Uspešno ste se prijavili na prejemanje novičk. Izkoristite kodo za 10% popust DOBRODOSLI.

Veselo nakupovanje.

[]