Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

kako odstraniti neprijetne vonjave_blog

Kako odpraviti neprijetne vonjave v stanovanju?

Ljudje dojemamo svet okoli nas z našimi čutili. Predvsem pa preko vonja in povezovanja vonja s prijetnimi in neprijetnimi dražljaji. In karkoli naša čutila neprestano draži, predvsem kakšne neprijetne vonjave, nas podzavestno spravljajo v nepotreben stres.

Uporabni triki za odpravljanje neprijetnih vonjav v stanovanju

Običajno je tudi prva stvar, ki jo ponavadi takoj zaznamo ob vstopu v stanovanju predvsem vonj. Zato smo pod drobnogled vzeli tiste neprijetne vonjave, ki se ponavadi pojavijo v vaših bivalnih prostorih.

Odstranite neprijetne vonjave v kuhinji

Ljubezen gre vsekakor skozi želodec in ustvarjanje jedi v kuhinji za svoje najdražje ima zagotovo še prav poseben čar za marsikogar. Vendar vonji, ki nastanejo ob kuhanju kmalu postanejo moteči, preagresivni in se še hitreje razširijo po celem stanovanju. In kako se jih znebiti? Za vas imamo nekaj predlogov, ki vam bodo pomagali pri učinkovitem odpravljanju neprijetnih vonjav. 😉

Poskrbite za redno prezračevanje prostora med kuhanjem

Priporočamo uporabo kuhinjske nape ali redno prezračevanje prostora, saj se tako zrak in vonjave hitreje zamenjajo.

Redno odnašajte smeti

Priporočamo, da pogosteje odnašate tudi smeti in posodo za smeti tudi redno čistite, saj tako preprečujete razvijanje bakterij in vzdržujete čistočo. Nekateri pa priporočajo tudi, da na dno posode nasujete tudi malo sode bikarbone, ki naj bi dodatno nevtralizirala neprijetne vonjave.

Pogosteje prižgite dišečo svečo

Nežno odišavljen prostor pa bo zagotovo še bolj privabil jedce in vse, ki jim je kuhinja osrednji prostor druženja. Predlagamo, da preizkusite Cocodor dišečo svečo Spa Relax, ta bo namreč s svojim nežnim, a prijetnim vonjem popolnoma nevtralizirala neprijetne vonjave.

Odpravite vonj po cigaretah

Vonja cigaret se je res zelo težko znebiti, saj se vonj vpije v vse materiale, tkanine in pravijo da tudi v pohištvo in stene. Priporočamo redno vzdrževanje prostorov (barvanje sten, pranje zaves in tepihov) in redno prižiganje dišečih sveč, ki odlično prekrivajo tudi te vonjave.

Uporabite zrna kave 

Tudi zrna kave so poznana po tem, da nase pritegnejo neprijetne vonjave in čistijo prostor. Hkrati pa so lahko tudi uporabna dekoracija, zato predlagamo, da si sestavite dekorativni krožnik z izdelki iz narave (storži, vejice, suho cvetje) in dodate tudi zrna kave.  

Prižgite dišečo svečo 

Dobro prekrivne sveče vam bodo vedno pomagale delno prekriti neprijetne vonjave, hkrati pa so tudi lep dekorativen element v vaših bivalnih prostorih. Predlagamo nežen vonj sivke ali sladko hruško

Raje se odpravite na svež zrak

Včasih je bolje, da se odpravimo na svež zrak in tako neprijetne vonjave ne ostanejo v naših bivalnih prostorih. 

Vonj po hišnih ljubljenčkih

Te vonjave nikakor niso škodljive za naše zdravje, znajo pa biti sploh v vlažnih deževnih dneh ali pozimi bolj nadležni. Priporočamo, da redno skrbite za higieno vaših ljubljenčkov in redno menjate blazine ali odeje, kjer se ljubljenčki zadržujejo. Za prijetno vzdušje pa prižgete še Cocodor svečo dišečo svečo Spa Relax, ki ni škodljiva vašim štirinožnim prijateljem in bo poskrbela za prijetno, sproščujoče vzdušje. 

Dišeče sveče Cocodor

Vse Cocodor dišeče sveče so narejene iz najkakovostnejših materialov, brez dodanih škodljivih kemikalij. Izdelane so v Italiji iz najboljših sestavin in s 100% bombažnim stenjem, ki zagotavlja brezdimno izgorevanje sveče.

Primerne so za vse vaše prostore in hkrati poskrbijo za odlično prekrivanje neželenih vonjav –v kuhinji, kopalnici ali kletnih prostorih. In ne samo, da »zamenjajo« zrak ter ustvarjajo prijetno romantično vzdušje kadarkoli želite, zaradi nežnih in sproščujočih dišav boste zagotovo bolje spali. 😉

Glede na velikost sveče vam zagotavljajo od 30 pa vse do 100 ur gorenja in širjenja prijetnih vonjav. Na voljo so v 7 različnih vonjih. So tudi odlično darilo, saj z njo lahko presenetite in obdarite svoje najbližje.

Uživajte v toplem siju Cocodor sveče.

Dobrodošli pri Cocodorju.

Postani del naše skupnosti, kjer boste vedno prvi obveščeni o novostih, ugodnostih in posebnih popustih.

Ob prijavi ti podarimo kupon za 10% popust.

Pridruži se nam.

Hvala za vašo prijavo.

Uspešno ste se prijavili na prejemanje novičk. Izkoristite kodo za 10% popust DOBRODOSLI.

Veselo nakupovanje.

[]