Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

praznujemo rojstni dan

Praznujemo rojstni dan

Danes praznujemo že drugi rojstni dan. 🙂

Vse skupaj se je začelo z našo Metko, ki resnično obožuje vse kar lepo diši, vendar je njen voh izredno občutljiv na intenzivne ali premočne vonjave. Tako je čisto po naključju nekega dne našla dišavo Cocodor in od takrat je pri njih doma skoraj v vsakem prostoru difuzor. Celotno zgodbo si lahko prebereš tukaj.  

Od takrat sta Luka in Metka v svojo ekipo povabila Nino, ki z vami klepeta povsod in se največ oglaša na družabnih omrežjih in Ingrit, ki se potepa naokrog po Sloveniji in z vami ureja naše izdelke in zaloge po fizičnih trgovinah. Začeli smo sodelovati z izjemnimi posameznicami (hej, vabimo tudi moške, da se nam pridružijo v našo Cocodor skupnost 😉 ), nekatere od njih lahko spoznate tudi tukaj v naših intervjujih.  Odprli smo spletno trgovino tudi na Hrvaškem, v sodelovanju z VDC Šentjur (enota Slovenske Konjice) in skupaj z vami skupaj ustvarili neverjetno število zanimivih zgodb in idej. 

Zato se vam želimo zahvaliti in vas povabimo, da praznujete skupaj z nami. Cel februar bomo zraven ljubezni podarjali tudi 24% popusta na vse izdelke v naši trgovini. Širite ljubezen in prijetne dišave skupaj z nami. <3

Uporabi kodo* HAPPY2 za 24% popust na vse izdelke!

*koda velja do 29. 2. 2024

Dobrodošli pri Cocodorju.

Postani del naše skupnosti, kjer boste vedno prvi obveščeni o novostih, ugodnostih in posebnih popustih.

Ob prijavi ti podarimo kupon za 10% popust.

Pridruži se nam.

Hvala za vašo prijavo.

Uspešno ste se prijavili na prejemanje novičk. Izkoristite kodo za 10% popust DOBRODOSLI.

Veselo nakupovanje.

[]