Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

difuzor s cvetjem

Kako naj izberem pravo dišavo?

Vonj je res izjemno osebna stvar, preprosto zato, ker imamo vsi različne preference glede vonjev. 

Nekaj kar morda tebi diši, drugemu morda ne bo. 🙂 Hkrati pa je izbire na trgu precej veliko, kar nam nikakor ne olajšuje odločitev, zato smo vam pripravili pregled vseh naših vonjev po intenzivnostisladkosti in svežini, da vam poskušamo pomagati pri izbiri. 

Vse naše dišave so nežnebrez alkohola in nikakor agresivne, vendar pa imajo različne zgornje, srčne in osnovne note. 

Zgornje (ali top notes) so tiste, ki jih zavonjate takoj in dajo prvi vtis dišave (torej to, kar zaznamo). Sestavljene so iz lahkih molekul, zato tudi hitro izhlapijo (dajo začetni efekt, potem pa izhlapijio). Srčne note (heart notes) so običajno prijetne in jih začnemo zaznavati, ko začnejo spreminjati agregatno stanje (iz tekočega v plinasto stanje). Takrat jih zaznamo in to je to, kar nam diši. So zelo prijetene enote, ko pa te delujejo že nekaj časa, se pojavijo še spodnje, osnovne note, ki trajajo najdlje in si jih najbolj zapomnimo. So na splošno bogate  in globoke. Vse tri note pa skupaj ustvarjajo čudovito dišavo. Vse o dišavah, kako jih zaznavamo in zakaj nam nekatere smrdijo pa si lahko preberete v intervjuju s dr. Vido Lapornik (prvi in drugi del).

Čudovita potonika

Vonj prečudovite magnolije in bogatega cvetličnega buketa, vas popeljeta na sprehod po cvetočem nasadu bujnih potonik. Tej harmonični kombinaciji pa je dodana še ščep rožnatega mošusa, ki v vonju z lahkoto izrazi vso eleganco in čutnost prekrasne potonike.

Vrtnica

Harmonična povezanost svežine in sladkosti vrtnice, ki vas popelje na dišeč travnik, kjer vse brsti od cvetočih vrtnic, medu in sadnih not. V vonju vrtnice prevladuje eterično olje vrtnice Centifolia iz provansalske regije Grasse (ali stolistna vrtnica), ki je prepleten z dodatkom čutnega lesnega mošusa, ki zaokroži vonj celotnega cveta.

Deep musk (pravi mošus)

Vonj mošusa v kombinaciji s hladno stisnjeno pomarančo Bergamotto in vonjem borovega lesa ter pomešanim s sandalovino in vanilijo vas bo zagotovo očaral. Edinstven vonj mošusa vas bo presenetil s svojo široko paleto podtonov različnih vonjev, a hkrati očaral s svojo nežnostjo in raznolikostjo.

White musk (beli mošus)

V dišavi belega mošusa se prepletata nežen pudrast vonj in osvežujoča svežina, ki skupaj ustvarita posebno nežen, a prepoznaven vonj. Zaprite oči in se prepustite posebni harmoniji.

Vanilija-sandalovina

Topla in kremasta aroma vanilije je primerna za vse priložnosti in vse, ki obožujete polne in nežne kombinacije. Bogati in omamni vaniliji so dodane čutne, lesne note sandalovine. Kot bi se na prekrasen dan s sladoledom odpravili na sprehod v gozd.

Aprilski vetrič

Naj vas harmonija vonjev v aprilskem vetriču popelje skozi cvetoč spomladanski vrt, kjer se prepletajo vonji prečudovito dišečih cvetlic in sladkih jagod. Prijetne sladko-pudraste note pa spominjajo na prijeten vonj mehčalca.

Pravi bombaž

Kombinacija citrusov in mete, ki dajeta občutek svežine in ime našemu značilnemu vonju – vonju svežega opranega perila, ki se suši na toplem spomladanskem vrtu v lahkotnem vetriču. Vonj čistosti in lahkotnosti sveže opranega perila.

Sivka

Delikatnemu in sladkemu cvetlični vonju sivke in irisa je dodanih še nekaj lesnih not, da nas v kombinaciji popeljejo v mehkobo, nežnost in radost poletnega vrta. V difuzorju vrtne sivke se skriva veliko več kot samo sivka. 

Wellness

Ustvarite si prostor sprostitve in užitka z nežnim vonjem wellness difuzorja. Omamna dišava, ki prizemljuje sodobnega človeka z vonjem po sproščujočem popoldnevu preživetem v gozdu. Prefinjene kombinacije zelenega čaja, črne robide, sandalovine, vetiverja in pačulija pobožajo in razbremenijo težke in utrujene misli.  Naj vas odpeljejo v vašo domačo oazo sprostitve in miru.

Spa relax

Sveža in začinjena kombinacija citrusov, ki se prepleta s svežino morja in brezksrbnosti v zraku, ki se zaključi z udobjem aromatične sivke, ščepcem mošusa in omamne vanilije, vas popelje na brezskrbne počitnice na belo peščeno plažo, toplo sonce in smaragdno morje. Ta vonj bo zagotovo sprostilo vaše telo in duha.

Črna češnja

Harmonija sladkosti temnega grozdja in sladkih jabolk ustvarijo skupaj edinstven sočen in edinstven vonj črne češnje, ki nežno osladi tudi vaše prostore. Sladek in skrivnosten vonj vas bo popeljal v obilje poletnih dni in poln sadovnjak slastnih dobrot. 

Sladka hruška

Harmonija sladkosti temnega grozdja in sladkih jabolk ustvarijo skupaj edinstven sočen in edinstven vonj črne češnje, ki nežno osladi tudi vaše prostore. Sladek in skrivnosten vonj vas bo popeljal v obilje poletnih dni in poln sadovnjak slastnih dobrot.

Dobrodošli pri Cocodorju.

Postani del naše skupnosti, kjer boste vedno prvi obveščeni o novostih, ugodnostih in posebnih popustih.

Ob prijavi ti podarimo kupon za 10% popust.

Pridruži se nam.

Hvala za vašo prijavo.

Uspešno ste se prijavili na prejemanje novičk. Izkoristite kodo za 10% popust DOBRODOSLI.

Veselo nakupovanje.

[]