Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

Mateja Koren

8 navdihujočih žensk: Spoznaj Matejo Koren

Le kdo ne pozna doma z ljubeznijo? (Instagram profila @domzljubeznijo) Tega ustvarja in živi simpatična Mateja Koren, ki enostavno obožuje vse zemeljske barve (in črno!), kreativnost in ustvarjanja. V svoj dom vnaša veliko ljubezni, idej in svojih ustvarjanj in nam vsem razkriva svoje male skrivnosti in trike velikih mojstrov prenov. In seveda še cel kup nasvetov ugodnih nakupov. 😉 Vsi, ki pa jo spremljate dalj časa pa veste, da se je pred kratkim tudi na samostojno pot ustvarjanja izdelkov in prekrasnih dekoracij. Pravi navdih vsem nam, spoznajte Matejo Koren.  

  • Prosim, če se lahko na kratko predstaviš. 

Vedno je najtežje povedati nekaj o sebi, ampak če bi se mogla opisat z tremi besedami bi rekla iznajdljiva, pravična in dobrosrčna. Že od otroštva dalje sem se rada igrala s svojo ustvarjalnostjo, rada preurejala in marsikaj tudi prebarvala. Danes me ta strast še vedno vodi in sem zelo predana pri ustvarjanju projektov, ki izrazijo mojo edinstveno osebnost. 

  • Kje črpaš navdih v vsakdanjiku? Kaj ali kdo te navdihuje?

Navdih v vsakdanjiku črpam predvsem iz narave. Se mi zdi, da je narava res eno tako naravno zdravilo in nas marsikaj lahko nauči. Zato tudi obožujem zemeljske odtenke. Da bi rekla, da imam posebnega vzornika – nimam. Sem nekako sama sebi vzor, saj sem ponosna na to, kako me je življenje izoblikovalo. 

  • Kakšen nasvet bi dala mlajši sebi (ali mlajšim generacijam)?

Nasvet mlajši sebi, bi mogoče dala to, da res delaš tisto, kar te veseli predvsem brez strahu in oklevanja. Ponosno glavo gor in samozavestno v svet. 

  • Ženske smo vedno druga drugi največji kritik – kako spodbujati ženske ob sebi? 

Kako spodbujati ženske ob sebi? Bom rekla tako – mogoče nisem tipičen tip ženske, ki obožuje kofetkanje, modo in ličenje, šopingiranje in tračanje. Imam pač prioritete drugje, ampak bom rekla tako – vsaki ženski želim predvsem to, da je samostojna, da si zastavi cilje in da ve kaj hoče, ter seveda na tem tudi dela. Pa naj bodo ideje nekomu še tako zelo smešne – treba je verjeti in zaupati vase. 

  • Kaj najprej opaziš/pohvališ pri sebi ali drugi ženski?

Predvsem energijo. Sem zelo visoko energijski človek, kar pomeni, da zaznam energijo še preden sploh osebo spoznam. Pohvalim pa z veseljem vse, kar se mi zdi pohvale vredno – pa naj bo to kak dosežek, outfit, postava…Nimam problemov z deljenjem pohval in komplimentov-je pa res, da to podelim samo, če to res iskreno mislim. Ne dajem lažnih pohval, raje povem svoje mnenje ali pa preprosto zadržim mnenje zase. Navsezadnje – vsak sam zase najboljše ve 🙂 

  • Katera dišava te navdihuje? 

Predvsem obožujem nežne, sveže, lesne vonje. Zato mi je vonj smreka/cedrovina najljubša. 

  • In kateri je tvoj najljubši vonj ali spomin iz otroštva?

Uf, ta je kar težka, priznam. Sem kar precej izbirčna kar se tiče tega ̋kaj mi diši ̋. Ampak prva dva vonja, ki ju res povezujem že z otroštvom sta: prvi – vonj vijolic. Travniške temno vijolične drobne cvetlice, katerih vonj sem preprosto oboževala. Kot drugega pa definitivno izpostavim vonj nageljčkov – se spomnim babičine gredice z nežno rozastimi nageljčki, ki so dišali po celem dvorišču in ta vonj mi bo vedno ostal v spominu. 

Dobrodošli pri Cocodorju.

Postani del naše skupnosti, kjer boste vedno prvi obveščeni o novostih, ugodnostih in posebnih popustih.

Ob prijavi ti podarimo kupon za 10% popust.

Pridruži se nam.

Hvala za vašo prijavo.

Uspešno ste se prijavili na prejemanje novičk. Izkoristite kodo za 10% popust DOBRODOSLI.

Veselo nakupovanje.

[]