Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

sabrina

Navdihujoče ženske: Spoznaj Sabrino Vidovič

Pravijo, da je nasmešek najboljši make up, ki ga vsaka ženska lahko nosi. Če pa mu dodaš še malo barve (ličil), pa lahko še bolj dvigne obraz in še bolj poudari lepoto vsake posameznice. 😉 

Nasmejani, zadovoljni in sijoči obrazi so zagotovo največje plačilo, ki jih mojstrica ličenja lahko dobi. Še posebej, če ljubezen do ličil, ličenja in barv goji že od srednje šole.  Sabrino zagotovo večina pozna kot najbolj znano mariborsko vplivnico, vendar je veliko več od tega. Je tudi izjemno srčna in predana mamica, lastnica uspešne lastne blagovne znamke in ustvarjalka vsebin na družabnih omrežjih, ki z nami vsak dan odkrito deli delčke svojega življenja in ustvarjanja. Pravi, da nima vzornikov, saj meni, da je najboljše navdih poiskati kar v sebi. Spoznajte Sabrino Vidovič malo drugače. 🙂

Prosim, če se lahko na kratko predstaviš. 

Moje ime je Sabrina in sem mamica, makeup artistka, lastnica lastne blagovne znamke ter ustvarjalka na socialnih omrežjih, tako da bi zase rekla, da sem aktivna na veliko področjih in zaenkrat mi to žongliranje različnih vlog zelo ustreza. Sem pa tudi velika ljubiteljica lepote, urejenega doma, odlične hrane in nasploh majhnih užitkov v življenju.

  • Kje črpaš navdih v vsakdanjiku? Kaj ali kdo te navdihuje?

Navdih mi daje moja družina, zaradi katere želim biti vsak dan boljša. Ne samo kot uspešna podjetnica in predana mamica, pač pa predvsem zadovoljna s sabo, z življenjem, saj želim to prenašati na ostale okrog sebe. Poleg tega ogromno navdiha najdem okrog sebe, od vsakdanjih oseb, do trenutkov, iz katerih črpam ideje in prenašam to na vsa področja življenja. Nimam ene osebe, ki bi me navdihovala, saj si v življenju ne rada iščem vzornike. Menim, da smo vsi zase tako unikatni, da je bolje navdih iskati nekje v sebi. 

  • Kakšen nasvet bi dala mlajši sebi (ali mlajšim generacijam)?

Ne obremenjuj se z drugimi in ne ženi si preveč stvari k srcu. Pojdi svoji pot in zgodile se ti bodo čudovite stvari. In pa: ne primerjaj se z drugimi. To je največja izguba energije. Poskusi biti samo najboljša verzija sebe in to je dovolj. 

  • Ženske smo vedno druga drugi največji kritik – kako spodbujati ženske ob sebi? Kaj najprej opaziš/pohvališ pri sebi ali drugi ženski? 

 S to izjavo se res strinjam. Na žalost zna največkrat ravno ženska drugo žensko najbolj skritizirat. Ampak po mojih izkušnjah ni vse tako črno. Ogromno je žensk, ki so pripravljene druga drugo spodbujati in jim pomagati, stati ob strani in biti nesebično tukaj zate. Jaz mislim, da je najboljši recept za to, da lahko pohvališ druge, da se sama dobro počutiš v svoji koži. In tako se spet vrnemo na pomembnost pozitivne samopodobe. Sama pri drugih ženskah najprej opazim energijo. Obožujem ljudi, ki razsvetlijo prostor s svojo pojavo. Od fizičnih stvari pa iskren nasmeh. 

  • Katera dišava te navdihuje?

Vedno me prepričano vonji, ki vsebujejo sandalovino ali vrtnice. Trenutno imam tako ravnokar doma razstavljeni dve Cocodor dišavi, vonja Čudovita potonika, ki sta v našo hišo privabili pravo spomladansko vdušje.

  • Najljubši vonj ali spomin iz otroštva?

Tole je zelo sentimementalno in nič kaj dišeče v klasičnem smislu, ampak spomin mi je takoj odšel k babici in vonju nedeljskega kosila in svežega kruha. To me res ponese nazaj v otroštvo. Od zares dišečih stvari pa mamin parfum, ko je odhajala zgodaj zjutraj v službo in je celo stanovanje zadišalo, vse do moje otroške sobe. 

Dobrodošli pri Cocodorju.

Postani del naše skupnosti, kjer boste vedno prvi obveščeni o novostih, ugodnostih in posebnih popustih.

Ob prijavi ti podarimo kupon za 10% popust.

Pridruži se nam.

Hvala za vašo prijavo.

Uspešno ste se prijavili na prejemanje novičk. Izkoristite kodo za 10% popust DOBRODOSLI.

Veselo nakupovanje.

[]