Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

navdihujoce zenske

8. marec in 8 navdihujočih žensk

Vsi v sebi nosimo darove, talente in znanja, ki jih večinoma ne zaznavamo kot nekaj posebnega ali pomembnega. Ponavadi pa jih prepoznamo šele, ko nam jih nekdo izpostavi, pa še takrat običajno zamahnemo z roko. Kar predvsem velja za nas ženske, kajne? 

Ženske znajo biti druga drugi največji kritik, namesto, da bi si popravljale krone in se podpirale. In ker je pred nami 8. marec, dan žena, smo se odločili, da jih podpremo mi in vam predstavimo 8 izjemno navdihujočih žensk, ki jih spremljamo na naših družabnih omrežjih in z njimi tudi sodelujemo. Osem izjemnih posameznic, ki nas navdihujejo – z zgledom, nalezljivim smehom, svojim uspehom in znanjem, ogromno potrpežljivostjo, vztrajnostjo, številnimi umetniškimi darovi, poučevanjem mlajših generacij in so nam resnično pravi navdih. To so Tea DelenaTanja NakovMateja KorenNena Oštir NovakMetka JavornikAna ZorecNives Orešnik in dr. Vida Lapornik.

Povabili smo jih na kratek intervju, da nam zaupajo svoje skrivnosti, od kje črpajo svoj navdih, zaupajo kak nasvet in morda katero izmed vas tudi spodbudijo. Vse pa so nam prav tako zaupale tudi svoje najljubše vonje iz otroštva in svoje najljubše Cocodor dišave. Naj vas kratki intervjuji navdihnejo, nas vsekakor so. 

Dobrodošli pri Cocodorju.

Postani del naše skupnosti, kjer boste vedno prvi obveščeni o novostih, ugodnostih in posebnih popustih.

Ob prijavi ti podarimo kupon za 10% popust.

Pridruži se nam.

Hvala za vašo prijavo.

Uspešno ste se prijavili na prejemanje novičk. Izkoristite kodo za 10% popust DOBRODOSLI.

Veselo nakupovanje.

[]