Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

Ana Zorec

8 navdihujočih žensk: Spoznaj Ano Zorec

Ana je prav tako ena izmed tistih skromnih posameznic, ki se ne izpostavljajo pogostokrat, a bi se morale. 😉 Nežna umetniška dušica (njene umetniške kreacije lahko spremljate na njenem Instagram profilu @kozmeticni_salon_cednodekle), ki izpolnjuje svoje poslanstvo v svojem kozmetičnem salonu. Vse ženske se z veseljem rade vračajo v njen salon in se tam odlično počutijo, saj so njen topel nasmeh in iskrice v očeh povsem nalezljive. Spoznajte navdihujočo umetnico Ano Zorec. 

  • Prosim, če se lahko na kratko predstaviš. 

Sem Ana, diplomirana kozmetičarka, ki je pred sedmimi leti v svojem domačem kraju odprla svoj kozmetični salon. Že v osnovni šoli sem vedela, da je razvajanje, lepšanje in osrečevanje žensk moje poslanstvo. Čas, ko nisem v kozmetičnem salonu, najraje preživim v družbi svoje hčerke in moža. Obožujem pomlad, rože, morje in pozitivne ljudi.

  • Kje črpaš navdih v vsakdanjiku? Kaj ali kdo te navdihuje?

Navdih v vsakdanjem življenju črpam predvsem iz ljudi, ki me obkrožajo. To so moji bližnji in pa naše stranke, ki z veseljem vstopijo v salon. Včasih se nasmejemo do solz, včasih obdelamo kakšne manj prijetne teme, si pomagamo, spodbujamo in kar je najlepše … s kar nekaj strankami je odnos prerastel v dolgoletno prijateljsko zvezo. Hkrati pa me v življenju navdihujejo malenkosti, ki mi pomenijo ogromno – to je jutranje petje ptic, ki se sliši v spalnico, rumeni tulipani na mizi, sprehod po gozdu v pisanih barvah, srkanje kave na balkonu ob sončnih žarkih, … 

  • Kakšen nasvet bi dala mlajši sebi (ali mlajšim generacijam)?

Nasvet mlajšim generacijam in mlajši sebi bi bil, da je v življenju vse mogoče. Če ima človek nek cilj, je z delom, pridnostjo, zagnanostjo in pozitivo mogoče prav vse. Pa tudi to sem se naučila, da je res, ko pravijo, da se vsaka stvar naredi z razlogom. Mogoče tisti trenutek situacija izgleda grozno, čez nekaj časa pa vidiš, da se vse poklopi in uredi tako kot je prav. 

  • Ženske smo vedno druga drugi največji kritik – kako spodbujati ženske ob sebi? Kaj najprej opaziš/pohvališ pri sebi ali drugi ženski?

Ženske, oh ženske. 🙂 Res je, da smo same sebi največji kritiki, večinoma čisto nepotrebno. Ne zavedamo se koliko zmoremo, koliko stvari v življenju počnemo in za koliko stvari naenkrat skrbimo. Potem pa je v zadnjem času vse večji pritisk tudi na našo zunanjost, na našo karierno pot, popolno družinsko življene … In da bi vse to lahko izpolnjevale in pokljukale, bi bilo fino, če bi še dan imel vsaj 40 ur kajne? Zelo spoštujem in občudujem ženske, ki so samozavestne, odločne, pozitivne in urejene. In vedno z največjim veseljem pohvalim žensko, da izgleda odlično, mislim pa da je bistvena stvar pri dobrem izgledu ženske njena energija in zadovoljstvo. Tega ti ne da nobena draga torbica, visoki čevlji, niti popolna frizura.

  • Katera dišava te navdihuje? 

Vonj mi je osebno zelo pomemben. Veliko mi pomeni… Ko sem prvič zavonjala čisti bombaž, sem takoj vedela, da je to moja dišava. Obožujem sladke a nežne vonje, ki izžarevajo svežino. In vonj mi je osebno zelo pomemben. Veliko mi pomeni, da ko stranke pridejo v naš salon, da se počutijo prijetno, sproščeno in umirjeno … Obožujem vonje, ki te odpeljejo v pomladni čas, ko vse cveti. Velikokrat dišave ne izberem samo po vonju, ampak tudi po zunanjem izgledu in točno zato obožujem Cocodor. Kombinacija dišave, cvetlic in dišečih palčk je res neverjetna in zato to ni samo dišava, ampak tudi čudovita dekoracija.

  • In kateri je tvoj najljubši vonj ali spomin iz otroštva?

Moj najljubši vonj oziroma spomin iz otroštva in tudi sedaj, je vonj oziroma občutek, ko prihaja pomlad. Kombinacija vonja cvetlic, občutka toplih sončnih žarkov, petja ptic in prebujanje narave je nekaj najlepšega, vsaj zame. Pa seveda ne morem mimo vonja sveže skuhane turške kave, brez tega pač ne gre. 🙂

Dobrodošli pri Cocodorju.

Postani del naše skupnosti, kjer boste vedno prvi obveščeni o novostih, ugodnostih in posebnih popustih.

Ob prijavi ti podarimo kupon za 10% popust.

Pridruži se nam.

Hvala za vašo prijavo.

Uspešno ste se prijavili na prejemanje novičk. Izkoristite kodo za 10% popust DOBRODOSLI.

Veselo nakupovanje.

[]