Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

Tanja Nakov

8 navdihujočih žensk: Spoznaj Tanjo Nakov

Le kdo ne pozna te pozitive, ki tako nalezljivo udarja iz ekranov? Sploh v časih, kjer se redki znajo še pošaliti ali ženske med seboj pohvaliti. In kjer skorajda ne moreš mimo storyja, da te ne bi nasmejal ali spravil v dobro voljo (ali hkrati podal še kakšno uporabno informacijo 😉 ). Tanja je na Instagramu vsem bolj poznana kot @na.maminem.planetu, sicer pa mamica dveh punčk, ki ji krajšata dneve. Vsem, ki jo spremljate že dalj časa pa je zagotovo poznana po tem, da vedno rada tudi pomaga drugim in organizira prodaje (tudi za druge), vedno z veseljem povpraša za kak nasvet ali podeli kakšno idejo in nas vedno opozori na oddajanje dohodnine. 😉 Spoznajte navdihujočo pozitivko Tanjo. 

  • Prosim, če se lahko na kratko predstaviš. 

Moje ime je Tanja in sem mamica dveh punčk, Amelie in Avalee, ki sta v moje življenje prinesli optimizem, potrpežljivost in me vsak dan znova učita veličine ljubezni. Med študijem sem dokaj hitro ugotovila, da je moja strast tehnologija, zato že nekaj let delam na področju mobilne telefonije. Že od nekdaj sem pozitivna, vedno nasmejana, predvsem pa sledim načelu dobro se z dobrim vrača. Svojo miselnost želim širiti tudi med širšo publiko in se trudim, da v tem svetu polnem težkih stvari, opominjam na tiste pozitivne in najlepše. Če me kje srečate, me boste zagotovo najprej slišali, šele nato videli, saj moj glas in smeh vstopita v prostor vedno prva. 🙂

  • Kje črpaš navdih v vsakdanjiku? Kaj ali kdo te navdihuje?

Navdih črpam v moji družini, prav tako mi je že od nekdaj bila vzor moja sestra, od katere sem se veliko naučila, saj je kar 13 let starejša od mene. 

  • Kakšen nasvet bi dala mlajši sebi (ali mlajšim generacijam)?

Če bi lahko dala nasvet mlajši sebi, bi rekla samo: nikoli se ne sekiraj za stvari, ki se še niso zgodile. ker se vedno zgodi drugače, kot pričakuješ 🙂

  • Ženske smo vedno druga drugi največji kritik – kako spodbujati ženske ob sebi? Kaj najprej opaziš/pohvališ pri sebi ali drugi ženski?

Menim, da se ženske med seboj moramo vedno spodbujati in opominjati, da smo močne, uspešne in da je ni ovire, ki je ne bi zmogle podreti ali premagati. Na ženski vedno najprej opazim/začutim njeno energijo. To je enostavno nekaj, kar te pritegne in vsi smo radi  v neki »dobri energiji.« Hkrati pa se mi zdi, da dobra energija vedno ostane dolgo prisotna, tudi ko ženska že zapusti prostor. Sicer pa vedno rada pustim ženski/prijateljici kakšen kompliment pozornosti, bodisi da je lepa, da izžareva lepo energijo ali da se fajn počutim takrat v njeni družbi. 

  • Katera dišava te navdihuje? In kateri je tvoj najljubši vonj ali spomin iz otroštva?

Ko sem prvič zavonjala čisti bombaž, sem takoj vedela, da je to moja dišava. Obožujem sladke a nežne vonje, ki izžarevajo svežino. 

Hkrati pa me vonj te dišave, vedno ko zaprem oči, popelje nazaj v moje otroštvo.  Sploh, kadar sem s starši bila na poti k babici in je bila pred nami dolga vožnja. Saj sem se med vožnjo namreč vedno pokrivala z dekico, da me ni zeblo in tista dekica je dišala skoraj identično kot ta dišava. Po sveže opranem mehkem bombažu. Babice žal več ni med nami, spomini pa še zmeraj ostajajo. in lepo je, kadar me nanje spomni ta prekrasen vonj.

Dobrodošli pri Cocodorju.

Postani del naše skupnosti, kjer boste vedno prvi obveščeni o novostih, ugodnostih in posebnih popustih.

Ob prijavi ti podarimo kupon za 10% popust.

Pridruži se nam.

Hvala za vašo prijavo.

Uspešno ste se prijavili na prejemanje novičk. Izkoristite kodo za 10% popust DOBRODOSLI.

Veselo nakupovanje.

[]