Background Image
BREZPLAČNA DOSTAVA

ob nakupu nad 30 €

Tea Delena

8 navdihujočih žensk: Spoznaj Teo Delena

Vsem, ki jo spremljate že dalj časa, vam zagotovo ni ušlo njeno urejanje otroške sobice in njena ogromna prenova dveh gostinskih lokalov – od barvanja sten, pohištva, stropa in preurejanja interierja. In da ob vsem tem ne omenjamo še njenih 3 sončkov (skoraj 4), ki ji prav tako pestrijo dneve in popoldneve. Teo najdete na Instagram profilu @TeaDelena ali pod njeno novo ustvarjeno blagovno znamko Theá. 

Upamo, da vas bo vsaj malo navdihnila kot dnevno navdihuje tudi nas. 

  • Prosim, če se lahko na kratko predstaviš. 

Sem Tea Delena, mamica kmalu štirim srčkom, žena Dejanu in velika ljubiteljica opremljanja in prenavljanja pohištva in ostalih stvari. Ljubezen do ustvarjanja me je popeljala v čisto druge vode, kjer sem neizmerno srečna, ker lahko sledim svojim sanjam. Obožujem svojo družino, s katero preživim veliko časa v hribih, naravi ali raziskovanju domačega okolja. Največje zadovoljstvo in sprostitev sem našla pri prenavljanju raznih kosov, prostorov in barvanju pohištva. 

  • Kje črpaš navdih v vsakdanjiku? Kaj ali kdo te navdihuje?  

Navdih črpam iz čisto vsakdanjih stvari. Ker živim v stiku z naravo, ogromno inspiracije prihaja ravno iz prečudovite pokrajine. Ker sem trajnostno naravnana, veliko produktov za okrasitev doma najdem v domačen gozdu ali travniku. Zelo močno me navdihuje potovanje skozi zgodovino, kjer vedno najdem ogromno navdiha pri kombiniranju in mešanju starih ter novih kosov. 

  • Kakšen nasvet bi dala mlajši sebi (ali mlajšim generacijam)?

Bodi to kar si in ne dovoli, da te kdorkoli odvrne od tvojih sanj. Na svoji poti sem bila vedno dovolj trmasta in to mi je omogočilo, da sem z leti postala le močnejša in vedoželjna. Na srečo me nikoli ni bilo strah izzivov, ki so mi omogočili rast in poglobitev vase. Mlajši Tei bi danes svetovala, da se naj ne boji padcev in kritike drugih, ter posluša svoje srce. Na koncu se vse izzide tako kot se mora.

  • Ženske smo vedno druga drugi največji kritik – kako spodbujati ženske ob sebi? Kaj najprej opaziš/pohvališ pri sebi ali drugi ženski? 

Ženske znamo biti zelo močne, ko stopimo skupaj, obenem pa tudi zelo uničevalne ko kritiziramo druga drugo. Osebno menim, da smo veliko boljše, ko stopimo skupaj in se podpiramo. Zelo rada spodbujam uspehe drugih, ker me to na nek način inspirira, da se tudi sama trudim biti boljša. Vsaka ženska ima svoje poslanstvo ter vlogo v življenju in prav je tako. Najbolj pomembno je, da se spoštujemo in cenimo,  četudi smo morda drugačnih pogledov. Bodimo srečne in zadovoljne v svoji koži, ker bomo potem lažje oddajale pozitivno energijo naprej.

  • Katera dišava te navdihuje in najljubši vonj ali spomin iz otroštva? 

V svojem domu poleg opremljanja in ustvarjanja obožujem vonj, ki me pomirja in vse skupaj poveže v celoto. Obožujem cvetlične vonje in lep dizajn, zato je moj favorit absolutno difuzor s cvetjem vrtnica pink. Zakaj sem izbrala ta vonj?

Ker me popelje na bližnji travnik, ki diši po cvetlicah, sadnih drevesah in medu, sosednjega čebelarja. Vonj me spominja na otroštvo, na mamin parfum, ki ga vonjam še danes. Nostalgična dišava, polna doživetij, ki v meni prebudi ženske čare in moj dom napolni s svežo energijo.

Post a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dobrodošli pri Cocodorju.

Postani del naše skupnosti, kjer boste vedno prvi obveščeni o novostih, ugodnostih in posebnih popustih.

Ob prijavi ti podarimo kupon za 10% popust.

Pridruži se nam.

Hvala za vašo prijavo.

Uspešno ste se prijavili na prejemanje novičk. Izkoristite kodo za 10% popust DOBRODOSLI.

Veselo nakupovanje.

[]